> > > > > moord-macht-en-angst

Peter Elberse - Moord, Macht En Angst

Het boek Moord, Macht En Angst van de auteur Peter Elberse is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Moord, Macht En Angst" is nieuw te koop vanaf € 19,99 bij Bol.com. "Moord, Macht En Angst" is tweedehands te koop vanaf bij www.voordeelboekenonline.nl.

Nieuw (1) vanaf € 19,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf bij www.voordeelboekenonline.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Moord, Macht En Angst

Type: Paperback
ISBN: 9789044640250
Levertijd: 3

Aanbieder:
€ 19,99
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.voordeelboekenonline.nl
ISBN
9789044640250
   
Soort boek
Paperback


‘Natuurlijk ben ik een grote boef, maar dat betekent niet dat ik opdrachten geef voor liquidaties.’ Willem Holleeder Iedereen kent Willem Holleeder. Hij is met afstand de bekendste boef van Nederland, het ultieme gezicht van de ‘Hollandse netwerken’, een uitstervende generatie criminelen, goed voor een even bewogen als bloederige geschiedenis. Aangeklaagd voor een reeks onderwereldmoorden ontvangt Holleeder in de bajes nog steeds fanmail, maar zijn imago als ‘knuffelcrimineel’ is langzaam afgebrokkeld, sinds het strafproces tegen hem op 5 februari 2018 onder grote belangstelling van pers en publiek van start ging. In dit megaproces hopen de autoriteiten definitief af te rekenen met ‘de Neus’. Niet alleen politie en justitie willen hem de rest van zijn leven achter de tralies hebben. Ook Holleeders zussen Astrid en Sonja stonden op tegen hun broer, met maar één doel voor ogen: een einde maken aan een tijdperk van moord, macht en angst. Zij ontketenden een regelrechte familieoorlog, die zijn apotheose beleefde in een directe confrontatie in de rechtszaal. Verslaggevers Peter Elberse en Eric Panhuis woonden namens het ANP de tientallen procesdagen bij. Naast de keiharde nieuwsfeiten legden zij de gang van zaken in en rond de rechtszaal vast. Moord, macht en angst is het verslag van een veelbesproken monsterproces, dat in al zijn proporties gerust een unicum in de vaderlandse rechtspleging mag worden genoemd. Peter Elberse (1961) is journalist, gespecialiseerd in justitieverslaggeving. Eerder schreef hij de boeken De Paskamermoord. Feiten en fictie in een Zaanse tragedie en Bekentenissen uit de bunker. Eric Panhuis (1964) is freelancejournalist en werkt ruim 25 jaar als rechtbankverslaggever, onder meer voor het ANP.
Prijs
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Peter Elberse
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Crimineel Jaarboek

ISBN: 9789026125416


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 11,75
Tweedehands (6)
vanaf € 6,00
Nieuw (1)
€ 19,95
Tweedehands (4)
vanaf € 7,50