> > > > > functionalizing-carbohydrates-for-food-applications

Milda E. Embuscado - Functionalizing Carbohydrates For Food Applications

Het boek Functionalizing Carbohydrates For Food Applications van de auteur Milda E. Embuscado is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Functionalizing Carbohydrates For Food Applications" is nieuw te koop vanaf € 204,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 204,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Functionalizing Carbohydrates For Food Applications

Type: Hardcover
ISBN: 9781605950389
Levertijd: 43

Aanbieder:
€ 204,50