> > > > > kees-en-corien

Anita Engelen - Kees En Corien

Het boek Kees En Corien van de auteur Anita Engelen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Kees En Corien" is tweedehands te koop vanaf € 9,90 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,90 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058290441
   
Soort boek
Hardcover


Kees en Corien<br /><br />Kees en Corien is een uniek prentenboek dat op speelse wijze de taalontwikkeling van peuters en kleuters stimuleert. In 16 vrolijke platen, getekend door anita Engelen, beleven Kees en Corien avonturen in en om het huis. Bij iedere plaat treft u een verhaal om voor te lezen. De verhaaltjes sluiten aan bij de belevingswereld van het kind en hebben een verassende karakter. Naast het verhaal biedt dit prentenboek bij elke tekening ook tal van aanwijzingen om met peuters en kleuters aan de slag te gaan. Zo leert het kind spelenderwijs woorden, zijn er vragen op allerlei niveau en vindt u ook taalspelletjes en doe - activiteiten. Kortom: een boek vol mogelijkheden.
Prijs
€ 9,90
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anita Engelen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 7,90
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 6,50
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,25