> > > > > lange-oortjes-mijn-eerste-voelboek-met-woordjes-13-jaar

Anita Engelen - Lange Oortjes - Mijn Eerste Voelboek Met Woordjes 1-3 Jaar

Het boek Lange Oortjes - Mijn Eerste Voelboek Met Woordjes 1-3 Jaar van de auteur Anita Engelen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Lange Oortjes - Mijn Eerste Voelboek Met Woordjes 1-3 Jaar" is tweedehands te koop vanaf € 10,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
1-3 jaar - Lange Oortjes-reeks Voel aan de ruwe stekeltjes van de egel, aai de buik van de donzige beer en ga met je vingers over het nest van de vogel. En heb je de glimmende vleugels van de vlinder gezien? Of de fonkelende rode laarsjes? In dit boek staan een heleboel tekeningen die gevoeld, geaaid en bewonderd kunnen worden. De juiste woorden staan er overal bij, zodat dit boekje niet alleen leuk is om in te kijken, maar ook ideaal om de woordenschat op een speelse manier te vergroten!


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044739794
   
Soort boek
Hardcover


1-3 jaar - Lange Oortjes-reeks<br />Voel aan de ruwe stekeltjes van de egel, aai de buik van de donzige beer en ga met je vingers over het nest van de vogel. En heb je de glimmende vleugels van de vlinder gezien? Of de fonkelende rode laarsjes?<br />In dit boek staan een heleboel tekeningen die gevoeld, geaaid en bewonderd kunnen worden. De juiste woorden staan er overal bij, zodat dit boekje niet alleen leuk is om in te kijken, maar ook ideaal om de woordenschat op een speelse manier te vergroten!
Prijs
€ 10,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anita Engelen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 7,90
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 6,50
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,25