> > > > > mijn-eerste-kijk-en-zoekboek-met-woordjes-24-jr

Anita Engelen - Mijn Eerste Kijk- En Zoekboek Met Woordjes (2-4 Jr)

Het boek Mijn Eerste Kijk- En Zoekboek Met Woordjes (2-4 Jr) van de auteur Anita Engelen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Mijn Eerste Kijk- En Zoekboek Met Woordjes (2-4 Jr)" is tweedehands te koop vanaf € 17,15 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 17,15 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Sla snel dit kijk- en zoekboek open en stap in het vliegtuig van Flappie, het schattige konijntje! Vlieg mee over de boerderij waar de boer en de boerin hun handen vol hebben met het verzorgen van de dieren. Zoef over de stad waar auto's af en aan rijden of scheer over het strand waar iedereen dolle pret beleeft in het water en het zand. Op elke kijkplaat kun je een heleboel leuke dieren en dingen ontdekken! Of je kunt de vele kleine tekeningen in de grote prent zoeken. Vind jij het standbeeld van de olifant, de gele autobus of het zandkasteel? Grote kijkplaten, een heleboel woordjes en een kleurige vormgeving zijn alweer de ingrediënten van een superleuk boek van Lange Oortjes!


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044734720
   
Soort boek
Hardcover


Sla snel dit kijk- en zoekboek open en stap in het vliegtuig van Flappie, het schattige konijntje! Vlieg mee over de boerderij waar de boer en de boerin hun handen vol hebben met het verzorgen van de dieren. Zoef over de stad waar auto's af en aan rijden of scheer over het strand waar iedereen dolle pret beleeft in het water en het zand. Op elke kijkplaat kun je een heleboel leuke dieren en dingen ontdekken! Of je kunt de vele kleine tekeningen in de grote prent zoeken. Vind jij het standbeeld van de olifant, de gele autobus of het zandkasteel?Grote kijkplaten, een heleboel woordjes en een kleurige vormgeving zijn alweer de ingrediënten van een superleuk boek van Lange Oortjes!
Prijs
€ 17,15
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anita Engelen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 7,90
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 6,50
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,25