> > > > > het-officiele-ajax-jaarboek-19981999

David Endt - Het Officiële Ajax Jaarboek 1998-1999

Het boek Het Officiële Ajax Jaarboek 1998-1999 van de auteur David Endt is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Het Officiële Ajax Jaarboek 1998-1999" is tweedehands te koop vanaf € 23,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 23,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789074804103
   
Soort boek
Hardcover


Daar ging de Amstel Cup omhoog. De vete handen betastten het zilver en hieven het ten hemel. De juichende Ajacieden op een kluitje werden van een afstandje aanschouwd door de trainersstaf en de begeleiders en een zestig meter meer naar Links schreeuwden de supporters hun rood-en-witte glorie. Ajax had de AmsteL Cup gewonnen en opnieuw had het een prijs gewonnen. De waarde van de AmsteL Cup kende zijns gelijke niet. Het was een paspoort naar Europa, het toegangsbewijs voor het UEFA-Cuptoernooi. En in de zege op Fortuna Sittard Lag een heel diepe zucht van opluchting besloten. Het blinkende zilver van de AmsteL Cup weerspiegelde niet alleen de plotselinge blijdschap van de triomferende Ajacieden, maar ook van de minder mooie momenten. Het overzicht van het seizoen 1998-1999 Levert een interessant en Leerzaam verhaal op. En natuurlijk gloort er Licht aan de horizon, want Ajax is er niet de club naar om bij de pakken neer te gaan zitten. Met nog meer energie en inventiviteit zal er een nieuwe weg worden ingeslagen. Met nog meer hartstocht en inzet zal er worden gewerkt om op alle fronten het verloren gegane terrein te herwinnen. De krachten worden gebundeld en de eenheid wordt hersteld. En wanneer er wordt teruggekeken op het voorbije voetbaLjaar zal er niet alleen kommer en kwel zijn. Want er waren ook onvergetelijk mooie momenten. Momenten van hoop en schoonheid. Vaak, zoals de Erewedstrijd Johan Cruijff, bij welke gelegenheid vete generaties Ajax elkaar omhelsden, door nostalgie gedragen maar, daarom niet minder illustratief voor de kracht waarover de club beschikt. En er was de doorbraak van Jesper Gronkjaer, de bevestiging van de talenten Tim de CLer en Richard Knopper, de sprankelende overwinning op kampioen Feyenoord, het tillen van de Amstet Cup, het emotionele vaarwel van drie voetballers van bijzonder kwalitatief en menselijk kaliber: Jari Litmanen, Danny BLind en Later Edwin van der Sar, die zozeer hun stempel drukten op de gouden periode van de negentiger jaren. Er wordt gezegd: 'Ajax Ligt ver achter op de toekomst'. Maar wie de club goed kent, weet dat de toekomst vlakbij Ligt. Een toekomst waarin plaats is voor vertrouwen, succes en vrolijk glanzend eremetaal.
Prijs
€ 23,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van David Endt
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 49,95
Tweedehands (2)
vanaf € 21,00
Nieuw (2)
vanaf € 24,95
Tweedehands (0)
Route 32

ISBN: 9789046816158


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 12,20