Rotterdam Europoort - 1945-1970

Het boek 1945-1970 van de auteur Rotterdam Europoort is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "1945-1970" is tweedehands te koop vanaf € 17,50 bij www.stormybooks.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 17,50 bij www.stormybooks.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9061001102
   
Soort boek
Hardcover


Conditieredelijk [rug/hoekjes kaft (kale) stootplekjes; vorm, binding en inhoud boek prima]Aantal pagina`s330Uitgavejaar1972Uitgegeven doorAd. DonkerKafthardcoverStofomslagn.v.t.ISBN9061001102Code [intern]MVE-21 Beschrijving boekAanvulling conditie: rug en achterzijde kaft wat verkleurd. Inclusief bijbehorende kaart van Havenbedrijf der Gemeente Rotterdam [3e druk, oktober 1971].Onder redactie van Mr. G.E. van Walsum.De Rotterdamse haven heeft zich na de Tweede Wereldoorlog snel en spectaculair ontwikkeld. Dat is voldoende bekend. Minder bekend is hoe dit alles in zijn werk is gegaan. Daarover vertellen in dit boek mensen die er bij zijn geweest en op hun terrein verantwoordelijkheid hebben gedragen. De tijdgenoot, die deze ontwikkeling wel geheel of ten dele heeft meegemaakt maar niet alles kon overzien of, in beslag genomen door zijn eigen bezigheden, zich er mee tevreden moest stellen het uit de verte te volgen, kan met deze publicatie gediend zijn, maar ook jongere en toekomstige generaties die ambitieus genoeg zijn om het naadje van de kous te willen weten.  Een zeehaven is naar zijn aard kwetsbaar. De goederenstromen die hij heeft te verwerken, kunnen groeien maar eveneens inkrimpen. Zij kunnen zich ook verplaatsen. Daarom is het zo begrijpelijk dat er naar gestreefd is de haven een krachtige industriële onderbouw te verschaffen. Bovendien heeft men rekening te houden met structuurveranderingen in de scheepvaart en met wijzigingen in de technieken van transport en goederenoverslag.Dit boek handelt daarom niet alleen over de groei van de haven zelf maar het geeft ook een inzicht in wat er voorviel in uiteenlopende sectoren, die rechtstreeks van invloed zijn op de haven.Zo ontstond er een boeiend en gevarieerd overzicht, vol met elkaar snel opvolgende veranderingen.
Prijs
€ 17,50
Bekijk boek