> > > > Angele Evers

Auteur Angele EversAngele Evers
Over Angele Evers
Ik ben Angèle Evers (1959)
Ik werk als therapeut, kunstenaar, aura reader en HSP-coach.

Ik heb 10 jaar in de psychiatrie gewerkt als dramatherapeut en sociotherapeut.
Daarna werkte ik 5 jaar op de afdeling eetstoornissen van een RIAGG en aansluitend 7 jaar als communicatietrainer Persoonlijke Effectiviteit in het bedrijfsleven.
Sinds enkele jaren werk ik als zzp-er.
Ik geef al jarenlang aurareadingen.
Ik ben gecertificeerd HSP-begeleider waarvoor ik een traject heb gevolgd bij het EszenZz centrum. Bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en spiritualiteit klinken me als muziek in de oren, daar ben ik dan ook voortdurend mee bezig.

LIEFDE is een grote drijfveer voor mij en als iéts in mijn leven mij intens gelukkig en diep verdrietig heeft gemaakt, dan is het mijn liefdesleven. Na een overweldigende relatie ben ik grondig gaan onderzoeken waarom het maar niet wilde lukken om voor lange tijd gelukkig in een relatie te zijn. Ik kwam tot het inzicht dat ik hooggevoelig èn relatieverslaafd was. Ik heb geleerd dat de basis voor een liefdevolle en gelijkwaardige relatie een positief zelfbeeld is, en dat de mate waarin ik van mezelf kan houden de mate van liefde bepaalt die ik kan ontvangen; cliché’s zijn soms heel erg waar! Sinds een paar jaar heb ik een liefdevolle relatie die een mooie balans heeft tussen autonomie en verbondenheid. Dat wens ik ook voor jou !

Hoogsensitief
Lange tijd heb ik mijn hoogsensitiviteit, waarvan ik ergens altijd wel wist dat ik die had, genegeerd. Ik wilde niet in een hokje gestopt worden en gewoon “normaal” zijn en doen. Mijn gevoeligheid vond ik lastig, ik pantserde mezelf en liep op mijn tenen zodat ik aan alle eisen en verwachtingen kon voldoen.Ten koste van mezelf….
Pas na een tweede flinke burnout en grondig zelfonderzoek heb ik kunnen (h)erkennen dat ik (samen met nog 20% van de mensen) hooggevoelig ben en ben ik mijn leven en werk anders gaan inrichten.
Bron: www.zelf-beeld.nl/angele/
Angele Evers heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Angele Evers heeft een resultaten op Youtube! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Angele Evers heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Angele Evers heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 1 boek gevonden van de auteur Angele Evers


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Angele Evers.
Het enige gevonden boek is Goud Weven Van Oud Ijzer.

Tweedehands (2)
vanaf € 17,25