> > > > > ademnood

Dick Francis - Ademnood

Het boek Ademnood van de auteur Dick Francis is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Ademnood" is tweedehands te koop vanaf € 8,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Ademnood ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Ademnood
Ademnood
Ademnood

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789029516082
   
Soort boek
Paperback


<p> Journalist James Tyrone schrijft over paardensport bij het populaire blad The Sunday Blaze. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een neus voor fraude en schandalen in de wereld van de Engelse rensport. Niet de paarden zijn hier van het grootse belang maar de enorme geldbedragen die met het gokken gemoeid zijn. Op het spoor gebracht door uitlatingen van een collega kort voor diens zelfmoord, ontdekt hij dat een hele reeks renpaarden die in de pers als favoriet getipt worden telkens om duistere redenen op het laatste moment niet aan de start verschijnen. Dat kan geen toeval zijn…<br />Als hij bij zijn naspeuringen door een groepje mannen in elkaar wordt geslagen, weet hij dat het hier om ernstige zaken gaat. Langzaam maar zeker ontdekt hij een internationaal complot van afpersers die hun eisen met nietsontziend geweld kracht bijzetten. In de hoop zijn krant een prachtige primeur te bezorgen blijft Tyrone, ondanks de hardhandige 'waarschuwing' die hem ten deel is gevallen, de misdadigers volgen. Totdat Tyrones tegenstanders zijn zwakke plek weten te ontdekken.Tyrone raakt verstrikt in een uiterst gevaarlijk spel. </p>
Prijs
€ 8,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Dick Francis
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Doodgeverfd

ISBN: 9789041340078


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (8)
vanaf € 7,90
Dodelijk Web

ISBN: 9789046304303


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 28,99
Tweedehands (3)
vanaf € 8,60
Bankier

ISBN: 9789041330765


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 8,95