> > > > > la-chasse-des-grands-chefs

Olivier Frey - La Chasse Des Grands Chefs

Het boek La Chasse Des Grands Chefs van de auteur Olivier Frey is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "La Chasse Des Grands Chefs" is tweedehands te koop vanaf € 29,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 29,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058561701
   
Soort boek
Hardcover


In La Chasse des grands chefs worden zes culinaire tophuizen geportretteerd die gespecialiseerd zijn in het bereiden van wild <br /> <br />In La Chasse des grands chefs worden zes culinaire tophuizen geportretteerd die gespecialiseerd zijn in het bereiden van wild: Auberge du Moulin Hideux (Noirefontaine), Au Sanglier des Ardennes (Oignies-en-Thiérache), Hotel zur Post (Sankt-Vith), L’Eau Vive (Profondeville), Le Prieuré St-Géry (Solre-St-Géry) en Les Forges du Pont d’Oye (Habay-la-Neuve). Wat hen onderling bindt, naast de passie die ze delen voor de producten uit eigen regio, is de ligging van hun restaurant in een rurale, vaak bosrijke omgeving en de erkenning van hun talent door de Guide Michelin met een ster. <br />Iedere chef brengt acht verrukkelijke en haalbare recepten rond patrijs, haas, wilde eend, ree, everzwijn en enkele wildsoorten naar keuze, die prachtig gefotografeerd werden door Stephane Verheye. De tekst is van de hand van Olivier Frey en voor de reportagefotografie tekende Norbert Maes. In elk van die reportages proef je de sfeer van de keuken waarin de chef en zijn team aan het werk zijn, voel je de warmte van het gezellige en stijlvolle kader waarin de gasten genieten. <br />Ook naar het standpunt van de jager werd geluisterd. Een positieve visie op de jager, als vriend van de natuur, wordt verwoord door Frédéric Haÿez (Directeur van de Waalse afdeling van de Royal Saint-Hubert Club de Belgique). Hij heeft het over de ecologische rol van de jacht en het professionalisme van de jager. Tevens wordt aandacht besteed aan de wildkalender, de evolutie van de mentaliteit en het wildbestand, en de toekomst van de jacht. <br />La Chasse des Grands Chefs, een must voor elke fijnproever!
Prijs
€ 29,50
Bekijk boek