> > > > > food-science-and-technology-ingredient-interactions

Anilkumar G Gaonkar - Food Science And Technology- Ingredient Interactions

Het boek Food Science And Technology- Ingredient Interactions van de auteur Anilkumar G Gaonkar is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Food Science And Technology- Ingredient Interactions" is nieuw te koop vanaf € 255,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 255,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Food Science And Technology- Ingredient Interactions

Type: Hardcover
ISBN: 9780824757489
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 255,00


Andere populaire boeken van Anilkumar G Gaonkar
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Food Processing

ISBN: 9780444815002


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 280,91
Tweedehands (0)