> > > > > tendens-tendens-voedingsleer-en-moleculaire-gastronomie-partiewerkboek-zelfstandig-werkend-kok

Jan Willem Van Gelder - Tendens - Tendens Voedingsleer En Moleculaire Gastronomie Partie-werkboek Zelfstandig Werkend Kok

Het boek Tendens - Tendens Voedingsleer En Moleculaire Gastronomie Partie-werkboek Zelfstandig Werkend Kok van de auteur Jan Willem Van Gelder is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Tendens - Tendens Voedingsleer En Moleculaire Gastronomie Partie-werkboek Zelfstandig Werkend Kok" is tweedehands te koop vanaf € 47,29 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 47,29 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789037212525
   
Soort boek
Hardcover


Als Zelfstandig werkend kok wil je niet alleen weten welk stukje vlees je gaan bereiding, maar ook wat er tijdens dit bereidingsproces gebeurt. En wat levert dit stukje vlees ons? In de module Voedingsleer en moleculaire gastronomie wordt antwoord gegeven op deze vragen.<br />Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8).<br />Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).
Prijs
€ 47,29
Bekijk boek