ISBN: 8713747021185
Bekijk boek
Het boek De Complete Indonesische Keuken van de auteur Lonny Gerungan is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "De Complete Indonesische Keuken" is tweedehands te koop vanaf € 32,20 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9799043902501
Soort boek
Hardcover De complete Indonesische keuken<br />De complete Indonesische keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er in Nederland is verschenen over de keuken van de ruim dertienduizend eilanden die samen de 'Gordel van Smaragd' vormen. Voor de samenstelling van dit standaardwerk reisde Lonny Gerungan drie jaar lang kris kras door zijn geboorteland Indonesi m vooral op het platteland authentieke receptuur te verzamelen. Lonny Gerungan sprak niet alleen met veel landgenoten, maar deed ook inkopen met hen om daarna samen met hen te koken en de recepten op originaliteit te testen.<br />Ook maakte Lonny Gerungan bij de samenstelling van dit boek gebruik van de talloze familierecepten van zijn voorouders. Door bijna 800 originele recepten te bundelen is een uniek kookboek ontstaan, dat een betrouwbare weergave is van de rijk gevarieerde en boeiende Indonesische keuken. In De complete Indonesische keuken wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de regionale keukens in de 'Gordel van Smaragd'. De talloze exotische ingredi en (kruiden, specerijen, groenten etc.) worden uitvoerig beschreven, terwijl Lonny Gerungan in deze uitgave een apart hoofdstuk wijdt aan 'rijst, de basis van de Indonesische keuken.<br />Dit boek, dat bedoeld is om de Indonesische culinaire cultuur te behouden, draag ik op aan mijn geboorteland...' Lonny Gerungan
|
Prijs
€ 32,20 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789043909952
Soort boek
Hardcover De complete Indonesische keuken<br />De complete Indonesische keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er in Nederland is verschenen over de keuken van de ruim dertienduizend eilanden die samen de 'Gordel van Smaragd' vormen. Voor de samenstelling van dit standaardwerk reisde Lonny Gerungan drie jaar lang kris kras door zijn geboorteland Indonesi m vooral op het platteland authentieke receptuur te verzamelen. Lonny Gerungan sprak niet alleen met veel landgenoten, maar deed ook inkopen met hen om daarna samen met hen te koken en de recepten op originaliteit te testen.<br />Ook maakte Lonny Gerungan bij de samenstelling van dit boek gebruik van de talloze familierecepten van zijn voorouders. Door bijna 800 originele recepten te bundelen is een uniek kookboek ontstaan, dat een betrouwbare weergave is van de rijk gevarieerde en boeiende Indonesische keuken. In De complete Indonesische keuken wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de regionale keukens in de 'Gordel van Smaragd'. De talloze exotische ingredi en (kruiden, specerijen, groenten etc.) worden uitvoerig beschreven, terwijl Lonny Gerungan in deze uitgave een apart hoofdstuk wijdt aan 'rijst, de basis van de Indonesische keuken.<br />Dit boek, dat bedoeld is om de Indonesische culinaire cultuur te behouden, draag ik op aan mijn geboorteland...' Lonny Gerungan
|
Prijs
€ 33,85 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789043902502
Soort boek
Hardcover <p>De complete Indonesische keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er in Nederland is verschenen over de keuken van de ruim dertienduizend eilanden die samen de 'Gordel van Smaragd' vormen. Voor de samenstelling van dit standaardwerk reisde Lonny Gerungan drie jaar lang kris kras door zijn geboorteland Indonesi m vooral op het platteland authentieke receptuur te verzamelen. Lonny Gerungan sprak niet alleen met veel landgenoten, maar deed ook inkopen met hen om daarna samen met hen te koken en de recepten op originaliteit te testen.<br />Ook maakte Lonny Gerungan bij de samenstelling van dit boek gebruik van de talloze familierecepten van zijn voorouders. Door bijna 800 originele recepten te bundelen is een uniek kookboek ontstaan, dat een betrouwbare weergave is van de rijk gevarieerde en boeiende Indonesische keuken. In De complete Indonesische keuken wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de regionale keukens in de 'Gordel van Smaragd'. De talloze exotische ingredi en (kruiden, specerijen, groenten etc.) worden uitvoerig beschreven, terwijl Lonny Gerungan in deze uitgave een apart hoofdstuk wijdt aan 'rijst, de basis van de Indonesische keuken.<br /><br />Dit boek, dat bedoeld is om de Indonesische culinaire cultuur te behouden, draag ik op aan mijn geboorteland...' Lonny Gerungan</p>
|
Prijs
€ 33,85 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789021549811
Soort boek
Hardcover De complete Indonesische keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er is verschenen over de keuken van de ruim dertienduizend eilanden die samen de ?Gordel van Smaragd? vormen. De Indonesische keuken is een veelzijdige verzameling van regionale en plaatselijke keukens die nauwelijks onder een noemer te vatten zijn. Lonny heeft talloze authentieke recepten van zijn eigen familie opgetekend en vele recepten verzameld tijdens zijn reizen over de verschillende eilanden. De recepten zijn per eiland en per hoofdingredi?nt samengebracht. De achtergrondinformatie geeft een mooi overzicht van de veelzijdigheid en diversiteit van deze keuken.
|
Prijs
€ 33,99 |
Bekijk boek |