> > > > > recent-advances-in-food-sciences-volume-one-commodities-volume-two-processing-volume-three-biochemistry-and-biophysics-in-food-research

Hawthorn, J. And J. Muil Leitch - Recent Advances In Food Sciences. Volume One, Commodities. Volume Two, Processing. Volume Three, Biochemistry And Biophysics In Food Research.

Het boek Recent Advances In Food Sciences. Volume One, Commodities. Volume Two, Processing. Volume Three, Biochemistry And Biophysics In Food Research. van de auteur Hawthorn, J. And J. Muil Leitch is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Recent Advances In Food Sciences. Volume One, Commodities. Volume Two, Processing. Volume Three, Biochemistry And Biophysics In Food Research." is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
London: Butterworths, 1962, 1963. 3 volumes. 25 cm. original cloth. ca 1000 pp. ills, diagrams, tables. references. index. -(libr label, library stamps, with plasticized cover, otherwise (very) good). Weight/gewicht: 2460 gr.
Prijs
Bekijk boek