> > > > > emulsion-texture-and-microstructure-of-chicken-mortadella

Andre Henrique Marques Luiz - Emulsion, Texture And Microstructure Of Chicken Mortadella

Het boek Emulsion, Texture And Microstructure Of Chicken Mortadella van de auteur Andre Henrique Marques Luiz is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Emulsion, Texture And Microstructure Of Chicken Mortadella" is nieuw te koop vanaf € 31,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 31,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Emulsion, Texture And Microstructure Of Chicken Mortadella

Type: Paperback
ISBN: 9786203326192
Levertijd: 9

Aanbieder:
€ 31,99