> > > > > de-elfen

Bernhard Hennen - De Elfen

Het boek De Elfen van de auteur Bernhard Hennen is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "De Elfen" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Bernhard Hennen


Profiel van Bernhard Hennen
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789024524334
   
Soort boek
Paperback


Voor jong en oud, uiterst kleurrijk, avontuurlijk, toegankelijk en spitsvondig geschreven, met archetypische personages en avontuur in de driehoek mythe, mysterie en magie – de triomf van meesterverteller Bernhard Hennen.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789024550364
   
Soort boek
Paperback


De mens houdt zich verre van het te kil en te hooghartig gewaande elfenvolk; ook de dwergen mijden het volk, vanwege de arrogantie en de opvallend lichte ontvlambaarheid. Voor orc en trol zijn elfen vooral een smakelijke prooi, een niet te versmaden hapje dat de inspanning van de jacht meer dan waard is. <br /><br />Onder het elfenvolk, dat in afzondering leeft, ontstaat grote onrust als bekend wordt dat een van hun demonische aarsvijanden opnieuw van zich doet spreken. Maar het blijft bij een gerucht, zekerheid is er niet. Twee jonge elfen, Farodin en Nuramon, worden met algemene stemmen door hun elfenbroeders en -zusters aangewezen om op onderzoek uit te gaan. Op hun tocht krijgen ze onverwacht gezelschap van een mens, de woeste en onberekenbare noorderling Mandred. <br /> <br />Geheel tegen alle verwachtingen in raken Farodin en Nuramon op hun zoektocht van het rechte pad als ze vernemen dat hun beider grote liefde, de tovenares Noroelle, geslachtofferd is bij wijze van offer aan hun aartsvijand en voor eeuwig naar een sombere wereld ver weg is verbannen. Ze nemen zich voor om haar te bevrijden en terug te halen naar de elfenwereld, hoe hoog de prijs ook zal zijn. Of Farodin en Nuramon door hun eigenzinnige gedrag niet groot onheil afroepen over het elfenvolk, die vraag blijft tot het laatst onbeantwoord. <br /><br />Gebaseerd op een door de Amerikaanse auteur Mark Sullivan losjes gecomponeerde verhaallijn, schreef Bernhard Hennen zijn grote elfensaga en voorzag zijn 'verborgen geschiedenis' van alle kenmerken van een standaardwerk.
Prijs
€ 13,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bernhard Hennen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Elfenlicht

ISBN: 9789024529193


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 14,00
Nieuw (1)
€ 29,99
Tweedehands (1)
€ 17,00
Elven Queen

ISBN: 9781542094054


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 14,99
Tweedehands (0)