> > > > > smaken-uit-sluis

Sergio Herman - Smaken Uit Sluis

Het boek Smaken Uit Sluis van de auteur Sergio Herman is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Smaken Uit Sluis" is tweedehands te koop vanaf € 67,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 67,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789076685212
   
Soort boek
Hardcover


?Binnenkort word ik dertig en voor mij betekent dat toch wel iets. Ik voel mij jong en ik ben van plan om altijd jong van geest te blijven. Ook als kok wil ik blijven vernieuwen, want ondanks de kennis die je geleidelijk opdoet, is er in feite niets verworven. In de keuken was ik altijd een buitenbeentje, een excentriekeling die zijn zin doorduwt en dingen doet die anderen niet doen.? <br /> <br />Sergio Herman, de chef van Oud Sluis, barst van de creatieve energie en is voortdurend op zoek naar nieuwe producten en ?smaakbommen?. <br /> <br />Ooit, toen Sergio?s grootvader er de chef-kokmuts droeg, stond Oud Sluis bekend als het beste mosselrestaurant aan de kust. Sergio?s vader nam geen genoegen met een ?mosselmenu? en zette meer verfijnde bereidingen met schaal- en schelpdieren op de kaart. Onder zijn impuls raakte de kleine Sergio doordrongen van het gastronomische leven en het culinaire denken. In 1992 gaf moeder Herman het restaurant een nieuwe look en sloegen vader en zoon een nieuwe richting in. De stap was gedurfd maar succes volgde. In 1995 kende Michelin het restaurant een ster toe en in 1999 ontving het een tweede. Op zijn beurt geeft Sergio met zijn idee?n glans aan Oud Sluis. Met elke dag een inzet van honderd procent schotelt de zelfverklaarde productenfreak, schaaldierenliefhebber en chocoholic zijn gasten smaakjuweeltjes voor, zoals: gegrilde tarbot op een ragfijne salade van rauw witloof aangemaakt met appel, peer in azijn, bloedsinaasappel en een luchtig sausje met Hoegaarden Grand Cru.
Prijs
€ 67,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Sergio Herman
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Just Cook It

ISBN: 9789048840700


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 49,95
Tweedehands (1)
€ 34,99
New Italian

ISBN: 9789038810003


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 39,99
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 295,95
Tweedehands (0)