> > > > > vele-smaken-van-de-chinese-keuken

Hom - Vele Smaken Van De Chinese Keuken

Het boek Vele Smaken Van De Chinese Keuken van de auteur Hom is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Vele Smaken Van De Chinese Keuken" is tweedehands te koop vanaf € 14,80 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 14,80 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055013173
   
Soort boek
Paperback


Ken Hom, bekend van de BBC-televisie, laat u kennis maken met het hemelse voedsel uit de Chinese keuken. Ken Hom toont zich niet alleen een meester in klassieke gerechten als Kip in zwartebonensaus, roergebakken bieflapjes met gember of Chinese garnalen in chilisaus, maar ook in moderne recepten als mango-kip en gestoomde oesters. <br /><br />De recepten in DE VELE SMAKEN VAN DE CHINESE KEUKEN vinden hun oorsprong in alle delen van dit uitgestrekte land, van de pittige keuken van Sichuan in het westen tot de verfijnde keuken van Kanton in het zuiden. Ook Peking Duck, het beroemdste recept uit Peking, waar de keizers woonden in De Verboden Stad, kunt u thans zeif maken. Tevens geeft Ken Hom achtergrondinformatie over de ingrediënten, de keukenapparatuur en de technieken om authentiek Chinees voedsel te bereiden. Menusuggesties ontbreken uiteraard niet. <br /><br />Ken Hom werd geboren in de Verenigde Staten, maar is van Chinese afkomst. Hij wordt beschouwd als de grootste ambassadeur van de Chinese keuken. Diverse restaurants in de gehele wereld maken van zijn adviezen gebruik en in het prestigieuze restaurant Imperial City in London staat altijd een speciaal door hem gecreëerd menu op de kaart.
Prijs
€ 14,80
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055013173
   
Soort boek
Paperback


Ken Hom, bekend van de BBC-televisie, laat u kennis maken met het hemelse voedsel uit de Chinese keuken. Ken Hom toont zich niet alleen een meester in klassieke gerechten als Kip in zwartebonensaus, roergebakken bieflapjes met gember of Chinese garnalen in chilisaus, maar ook in moderne recepten als mango-kip en gestoomde oesters. <br /><br />De recepten in DE VELE SMAKEN VAN DE CHINESE KEUKEN vinden hun oorsprong in alle delen van dit uitgestrekte land, van de pittige keuken van Sichuan in het westen tot de verfijnde keuken van Kanton in het zuiden. Ook Peking Duck, het beroemdste recept uit Peking, waar de keizers woonden in De Verboden Stad, kunt u thans zeif maken. Tevens geeft Ken Hom achtergrondinformatie over de ingrediënten, de keukenapparatuur en de technieken om authentiek Chinees voedsel te bereiden. Menusuggesties ontbreken uiteraard niet. <br /><br />Ken Hom werd geboren in de Verenigde Staten, maar is van Chinese afkomst. Hij wordt beschouwd als de grootste ambassadeur van de Chinese keuken. Diverse restaurants in de gehele wereld maken van zijn adviezen gebruik en in het prestigieuze restaurant Imperial City in London staat altijd een speciaal door hem gecreëerd menu op de kaart.
Prijs
€ 17,90
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Hom
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Op Reis Met De Wok

ISBN: 9789043903141


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 8,45
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 18,90
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 9,79