> > > > > van-appelchips-tot-zeebarbeel

Liesbeth Hobert - 101 Kookvragen

Het boek 101 Kookvragen van de auteur Liesbeth Hobert is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "101 Kookvragen" is tweedehands te koop vanaf € 8,45 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 8,45 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789020941586
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Waarom klontert mijn béchamelsaus altijd? Hoe kan ik het verkleuren van witte asperges voorkomen? Hoe lang moet een reebout gemarineerd worden? En hoeveel keer mag ik spinazie opwarmen? Iedereen die al eens aan een fornuis of aanrecht gestaan heeft, heeft zich al wel eens het hoofd gebroken over dit soort doodgewone, praktische maar o zo prangende vragen. Topchef Felix Alen put uit zijn jarenlange ervaring en geeft eenvoudige en klontklare antwoorden, zoals hij dat ook doet in zijn radioprogramma´s op Family Radio met Rani Deconinck. De meest uiteenlopende aspecten van warenkennis, toebereiding, smaakmakers, basisrecepten en vaktermen komen aan bod.<br />De eindredactie van het boek gebeurde door de bekende culinaire journaliste van Libelle en Proeven, Liesbeth Hobert. Illustrator Gilbert Declercq zorgde voor tientallen grappige pentekeningen.<br />Dit pretentieloze maar onmisbare boekje biedt een schat aan deskundige en bruikbare adviezen waar iedere cordon bleu of gewone keukenbleu wat van kan opsteken.
Prijs
€ 8,45
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789020941586
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Waarom klontert mijn béchamelsaus altijd? Hoe kan ik het verkleuren van witte asperges voorkomen? Hoe lang moet een reebout gemarineerd worden? En hoeveel keer mag ik spinazie opwarmen? Iedereen die al eens aan een fornuis of aanrecht gestaan heeft, heeft zich al wel eens het hoofd gebroken over dit soort doodgewone, praktische maar o zo prangende vragen. Topchef Felix Alen put uit zijn jarenlange ervaring en geeft eenvoudige en klontklare antwoorden, zoals hij dat ook doet in zijn radioprogramma´s op Family Radio met Rani Deconinck. De meest uiteenlopende aspecten van warenkennis, toebereiding, smaakmakers, basisrecepten en vaktermen komen aan bod.<br />De eindredactie van het boek gebeurde door de bekende culinaire journaliste van Libelle en Proeven, Liesbeth Hobert. Illustrator Gilbert Declercq zorgde voor tientallen grappige pentekeningen.<br />Dit pretentieloze maar onmisbare boekje biedt een schat aan deskundige en bruikbare adviezen waar iedere cordon bleu of gewone keukenbleu wat van kan opsteken.
Prijs
€ 10,97
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Liesbeth Hobert
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 17,00
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 24,00
Nieuw (1)
€ 69,95
Tweedehands (0)