ISBN: 9789082209723
Bekijk boek
Het boek Melkzuurgisting Als Bewaarmethode En In De Dagelijkse Voeding van de auteur Roos Van Hoof is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Melkzuurgisting Als Bewaarmethode En In De Dagelijkse Voeding" is tweedehands te koop vanaf € 34,45 bij Bol.com.
|
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789081739474
Soort boek
Paperback "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorie?n !
|
Prijs
€ 34,45 |
Bekijk boek |