> > > > > melkzuurgisting-als-bewaarmethode-en-in-de-dagelijkse-voeding

Roos Van Hoof - Melkzuurgisting Als Bewaarmethode En In De Dagelijkse Voeding

Het boek Melkzuurgisting Als Bewaarmethode En In De Dagelijkse Voeding van de auteur Roos Van Hoof is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Melkzuurgisting Als Bewaarmethode En In De Dagelijkse Voeding" is tweedehands te koop vanaf € 34,45 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 34,45 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789081739474
   
Soort boek
Paperback


"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorie?n !
Prijs
€ 34,45
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Roos Van Hoof
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 12,95
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 49,83
Nieuw (1)
€ 16,95
Tweedehands (0)