Anneke Huyser - Anansi

Het boek Anansi van de auteur Anneke Huyser is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Anansi" is tweedehands te koop vanaf € 22,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 22,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Anansi ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Anansi
Anansi
Anansi

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789074597999
   
Soort boek
Paperback


In de Surinaamse volkssprookjes spelen de vrolijke verhalen over de ondeugende spin Ba Anansi een grote rol. Jong en oud genieten van zijn listige streken, waarbij hij steeds weer weddenschappen wint, zijn onverzadigbare honger stilt en iedereen te slim af is. Hij wordt daarbij geholpen door List en Grote Geest, die hem op heel spannende momenten steeds goede raad geven. <br /><br />Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de Stichting Wiesje, die zich inzet voor een zorgcentrum voor dementerenden in Suriname. Zie ook op www.wiesje.nl.<br /><br />In een bewerking van Anneke Huyser met een voorwoord van Gerda Havertong. Zie voor de buitenlandse uitgaven de website www.binkeykok.com.<br />
Prijs
€ 22,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anneke Huyser
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Mandala's Maken

ISBN: 9789020269994


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 13,90
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 12,90