> > > > > loden-last

Bram Hulzebos - Loden Last

Het boek Loden Last van de auteur Bram Hulzebos is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Loden Last" is tweedehands te koop vanaf € 8,98 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 8,98 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Bram Hulzebos


Profiel van Bram Hulzebos

Andere auteurs

We hebben Loden Last ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Loden Last

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025418724
   
Soort boek
Paperback


Jaarlijks plegen in Nederland 1500 mensen, vaak op gruwelijke wijze, zelfmoord. Het is een belangrijk maatschappelijk probleem waar veel te weinig aandacht voor is. Zelfmoord is niet afgedaan met de begrafenis. Duizenden achterblijvers zoals familie en vrienden worstelen met vragen waarop ze vaak in alle eenzaamheid een antwoord moeten vinden: waarom gebeurde het en - vooral - was het te voorkomen geweest? Bram Hulzebos en Bram Bakker interviewden familie en vrienden van zelfmoordenaars en reconstrueerden de omstandigheden waaronder mensen machteloos toezien hoe het leven van een dierbare een treurige wending neemt. De verhalen zijn uiteenlopend, maar toch bevatten ze één duidelijke overeenkomst: alle achterblijvers voelden zich buitengesloten op het moment dat hun familielid of vriend in aanraking kwam met professionele hulpverlening. Hoe komt dat? Hulzebos en Bakker gingen op zoek naar antwoorden. Van Bram Hulzebos (1968) verscheen in 2003 bij Contact Een te dunne huid, over de zelfmoord van zijn vader. Bram Bakker (1963) publiceerde in 2003 bij De Arbeiderspers het veelgeprezen Te gek om los te lopen, een onthullend inkijkje in de Nederlandse psychiatrische praktijk.
Prijs
€ 8,98
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025439408
   
Soort boek
Paperback


Wat gebeurt er ná een zelfmoord? Dan komen voor de nabestaanden de vragen: hadden ze dit kunnen zien aankomen, hadden ze het kunnen voorkomen? Bram Hulzebos en Bram Bakker stelden deze vragen open en direct aan familie en vrienden en kregen opmerkelijke antwoorden. Zo bleken de achterblijvers zich vaak buitengesloten te voelen op het moment dat hun familielid of vriend in aanraking kwam met professionele hulpverlening. Hoe komt dat? Bakker en Hulzebos zijn niet bang voor ongemakkelijke conclusies.<br />In deze nieuwe editie van dit belangrijke boek wordt teruggekeken op de mensen die eerder hun verhaal vertelden. De schrijvers voegden nieuw materiaal toe en gingen terug naar de nabestaanden om te zien hoe het nu met ze is.<br />
Prijs
€ 11,90
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bram Hulzebos
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Te Dunne Huid

ISBN: 9789025401924


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 8,30
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 7,00