> > > > > advances-in-drying-science-and-technology-drying-and-valorisation-of-food-processing-waste

Chien Hwa Chong - Advances In Drying Science And Technology- Drying And Valorisation Of Food Processing Waste

Het boek Advances In Drying Science And Technology- Drying And Valorisation Of Food Processing Waste van de auteur Chien Hwa Chong is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Advances In Drying Science And Technology- Drying And Valorisation Of Food Processing Waste" is nieuw te koop vanaf € 53,83 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 53,83 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Advances In Drying Science And Technology- Drying And Valorisation Of Food Processing Waste

Type: Paperback
ISBN: 9781032320885
Levertijd: 17

Aanbieder:
€ 53,83
Advances In Drying Science And Technology- Drying And Valorisation Of Food Processing Waste

Type: Hardcover
ISBN: 9781032320878
Levertijd: 17

Aanbieder:
€ 149,00