> > > > > wijn-en-gerechten-combineren

Linda Johnsonbell - Wijn En Gerechten Combineren

Het boek Wijn En Gerechten Combineren van de auteur Linda Johnsonbell is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Wijn En Gerechten Combineren" is tweedehands te koop vanaf € 23,90 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 23,90 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789024376650
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 23,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789043804462
   
Soort boek
Paperback


De juiste wijn kiezen bij een gerecht en omgekeerd is vaak een moeilijke opdracht. Dit boek biedt een duidelijk antwoord, zodat de keuze, voor zowel de leek als de echte wijnliefhebber, bijzonder eenvoudig wordt. Het is immers de ultieme gids voor het combineren van gerechten met wijn, zodat beide ten volle tot hun recht komen.<br /><br />Linda Johnson-Bell, een internationaal bekende en bekroonde wijnspecialiste, geeft in dit boek eerst de smaakkarakteristieken van de verschillende druivensoorten en gaat daarna op zoek naar de typische smaken van gerechten en hun ingredi?nten.<br />Verder biedt ze u heel wat tabellen en schema's waarin u kunt lezen wat precies bij elkaar past. Wijnen en druivensoorten zijn gerangschikt bij de gepaste gerechten, terwijl ook omgekeerd ingredi?nten en typische gerechten een lijst met geschikte wijnen kregen. Er zijn ook een aantal hoofdstukken opgenomen over de combinatie van wijn met typische etnische gerechten en over de combinatie van wijn met kaas.<br /><br /><br />Linda Johnson-Bell schreef voor verschillende magazines en is hoofdredactrice geweest van Vintage International Magazine. Voor haar publicaties over wijn won ze verschillende prijzen, waaronder de Prix Louis Marinier. Ze geeft regelmatig lezingen en degustaties in Frankrijk en Groot-Brittanni?. Samen met haar man runt ze een restaurant in London, waar ze sommelier is en beslist over de aankoop van de wijnen.
Prijs
€ 35,48
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044742718
   
Soort boek
Hardcover


De juiste wijn kiezen bij een gerecht en omgekeerd is vaak een moeilijke opdracht. Dit boek biedt een duidelijk antwoord, zodat de keuze, voor zowel de leek als de echte wijnliefhebber, bijzonder eenvoudig wordt. Het is immers de ultieme gids voor het combineren van gerechten met wijn, zodat beide ten volle tot hun recht komen.<br /><br />Linda Johnson-Bell, een internationaal bekende en bekroonde wijnspecialiste, geeft in dit boek eerst de smaakkarakteristieken van de verschillende druivensoorten en gaat daarna op zoek naar de typische smaken van gerechten en hun ingrediënten.<br />Verder biedt ze u heel wat tabellen en schema's waarin u kunt lezen wat precies bij elkaar past. Wijnen en druivensoorten zijn gerangschikt bij de gepaste gerechten, terwijl ook omgekeerd ingrediënten en typische gerechten een lijst met geschikte wijnen kregen. Er zijn ook een aantal hoofdstukken opgenomen over de combinatie van wijn met typische etnische gerechten en over de combinatie van wijn met kaas.<br /><br /><br />Linda Johnson-Bell schreef voor verschillende magazines en is hoofdredactrice geweest van Vintage International Magazine. Voor haar publicaties over wijn won ze verschillende prijzen, waaronder de Prix Louis Marinier. Ze geeft regelmatig lezingen en degustaties in Frankrijk en Groot-Brittannië. Samen met haar man runt ze een restaurant in London, waar ze sommelier is en beslist over de aankoop van de wijnen.
Prijs
€ 39,99
Bekijk boek