Het boek Wijn En Gerechten Combineren van de auteur Linda Johnsonbell is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Wijn En Gerechten Combineren" is tweedehands te koop vanaf € 23,90 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789024376650
Soort boek
Hardcover |
Prijs
€ 23,90 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789043804462
Soort boek
Paperback De juiste wijn kiezen bij een gerecht en omgekeerd is vaak een moeilijke opdracht. Dit boek biedt een duidelijk antwoord, zodat de keuze, voor zowel de leek als de echte wijnliefhebber, bijzonder eenvoudig wordt. Het is immers de ultieme gids voor het combineren van gerechten met wijn, zodat beide ten volle tot hun recht komen.<br /><br />Linda Johnson-Bell, een internationaal bekende en bekroonde wijnspecialiste, geeft in dit boek eerst de smaakkarakteristieken van de verschillende druivensoorten en gaat daarna op zoek naar de typische smaken van gerechten en hun ingredi?nten.<br />Verder biedt ze u heel wat tabellen en schema's waarin u kunt lezen wat precies bij elkaar past. Wijnen en druivensoorten zijn gerangschikt bij de gepaste gerechten, terwijl ook omgekeerd ingredi?nten en typische gerechten een lijst met geschikte wijnen kregen. Er zijn ook een aantal hoofdstukken opgenomen over de combinatie van wijn met typische etnische gerechten en over de combinatie van wijn met kaas.<br /><br /><br />Linda Johnson-Bell schreef voor verschillende magazines en is hoofdredactrice geweest van Vintage International Magazine. Voor haar publicaties over wijn won ze verschillende prijzen, waaronder de Prix Louis Marinier. Ze geeft regelmatig lezingen en degustaties in Frankrijk en Groot-Brittanni?. Samen met haar man runt ze een restaurant in London, waar ze sommelier is en beslist over de aankoop van de wijnen.
|
Prijs
€ 35,48 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789044742718
Soort boek
Hardcover De juiste wijn kiezen bij een gerecht en omgekeerd is vaak een moeilijke opdracht. Dit boek biedt een duidelijk antwoord, zodat de keuze, voor zowel de leek als de echte wijnliefhebber, bijzonder eenvoudig wordt. Het is immers de ultieme gids voor het combineren van gerechten met wijn, zodat beide ten volle tot hun recht komen.<br /><br />Linda Johnson-Bell, een internationaal bekende en bekroonde wijnspecialiste, geeft in dit boek eerst de smaakkarakteristieken van de verschillende druivensoorten en gaat daarna op zoek naar de typische smaken van gerechten en hun ingrediënten.<br />Verder biedt ze u heel wat tabellen en schema's waarin u kunt lezen wat precies bij elkaar past. Wijnen en druivensoorten zijn gerangschikt bij de gepaste gerechten, terwijl ook omgekeerd ingrediënten en typische gerechten een lijst met geschikte wijnen kregen. Er zijn ook een aantal hoofdstukken opgenomen over de combinatie van wijn met typische etnische gerechten en over de combinatie van wijn met kaas.<br /><br /><br />Linda Johnson-Bell schreef voor verschillende magazines en is hoofdredactrice geweest van Vintage International Magazine. Voor haar publicaties over wijn won ze verschillende prijzen, waaronder de Prix Louis Marinier. Ze geeft regelmatig lezingen en degustaties in Frankrijk en Groot-Brittannië. Samen met haar man runt ze een restaurant in London, waar ze sommelier is en beslist over de aankoop van de wijnen.
|
Prijs
€ 39,99 |
Bekijk boek |