> > > > > advances-in-drying-science-and-technology-advanced-microlevel-experimental-techniques-for-food-drying-and-processing-applications

Azharul Karim - Advances In Drying Science And Technology- Advanced Micro-level Experimental Techniques For Food Drying And Processing Applications

Het boek Advances In Drying Science And Technology- Advanced Micro-level Experimental Techniques For Food Drying And Processing Applications van de auteur Azharul Karim is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Advances In Drying Science And Technology- Advanced Micro-level Experimental Techniques For Food Drying And Processing Applications" is nieuw te koop vanaf € 65,99 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 65,99 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden