Het boek Traditionele Keuken Van Marokko van de auteur Kattat is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Traditionele Keuken Van Marokko" is tweedehands te koop vanaf € 7,00 bij www.stormybooks.nl.
|
Aanbieder
www.stormybooks.nl |
ISBN
9789043900423
Soort boek
Hardcover Conditieredelijk [vorm en binding boek goed; kaft deels, m.n. rug, verkleurd; 4 pagina's plekje/vlekje]Aantal pagina`s86Uitgavejaar1999Uitgegeven doorTirionKafthardcoverISBN9789043900423Code [intern]KOOK Beschrijving boekDe traditionele keuken van Marokko geeft inzicht in de Marokkaanse eetgewoonten. Het boek bevat 65 recepten die variëren van eenvoudig tot uitgebreid. Ingrediënten als komijn, saffraan, gemberpoeder, olijfolie, koriander, kip, groenten, rozijnen en amandelen zorgen voor geurige gerechten.Opgenomen zijn onder andere de bekendste Marokkaanse soep Harira, couscous, fenj [beignets], gevulde dadels, Beghrir [honingraatpannenkoekjes], Tajine met diverse vleesgerechten, salades, Harsa [soort brood], muntthee en shakes.Ook wordt aandacht besteed aan de oorsprong van de keuken, ramadan, traditionele gelegenheden en specifieke tafelmanieren.Het boek bevat uitgebreide informatie over de Marokkaanse manier van eten en tips over serveren. De aantrekkelijke foto's inspireren u gasten te ontvangen en de gerechten op net zo'n gastvrije manier te serveren als de Marokkanen.
|
Prijs
€ 7,00 |
Bekijk boek |
|
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789043900423
Soort boek
Hardcover De traditionele keuken van Marokko geeft inzicht in de Marokkaanse eetgewoonten. Het boek bevat 65 recepten die vari?ren van eenvoudig tot uitgebreid. Ingredi?nten als komijn, saffraan, gemberpoeder, olijfolie, koriander, kip, groenten, rozijnen en amandelen zorgen voor geurige gerechten. Opgenomen zijn onder andere de bekendste Marokkaanse soep Harira, couscous, fenj (beignets), gevulde dadels, Beghrir (honingraatpannenkoekjes), Tajine met diverse vleesgerechten, salades, Harsa (soort brood), muntthee en shakes. Ook wordt aandacht besteed aan de oorsprong van de keuken, ramadan, traditionele gelegenheden en specifieke tafelmanieren. Het boek bevat uitgebreide informatie over de Marokkaanse manier van eten en tips over serveren. De aantrekkelijke foto's inspireren u gasten te ontvangen en de gerechten op net zo'n gastvrije manier te serveren als de Marokkanen. // Recensie(s) :In dit handzame en aantrekkelijke boekje worden ongeveer 65 Marokkaanse recepten gegeven voor warme (stoof)gerechten, gerechten met kip, vis en lamsvlees, pannenkoekjes en salades. De recepten komen uit de traditionele Marokkaanse keuken en de auteurs hebben ze opgetekend omdat ze er tegenwoordig zo vaak naar gevraagd worden, door jonge Marokkaanse en door autochtone Nederlanders. Als eerste kennismaking met de Marokkaanse keuken is het boekje heel geschikt. De gerechten zijn overwegend eenvoudig en met bekende en goed verkrijgbare ingredi?nten te bereiden. Voorzien van een duidelijke bladindeling in drie kolommen: de ingredi?nten, de bereiding, het serveren. In de inleiding worden Marokkaanse eetgewoonten, kruiden en keukengerei beschreven. Met paginagrote kleurenfoto's van gerechten. Het boekje zal er wellicht aan bijdragen dat de stenen (tajine)stoofpot net zo bekend gaat worden als de Chinese wok. Voor een breed publiek.
|
Prijs
€ 11,98 |
Bekijk boek |