> > > > > een-schitterend-ongeluk

Kayzer - Een Schitterend Ongeluk

Het boek Een Schitterend Ongeluk van de auteur Kayzer is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Een Schitterend Ongeluk" is tweedehands te koop vanaf € 24,90 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 24,90 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Een Schitterend Ongeluk ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Een Schitterend Ongeluk

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789050189156
   
Soort boek
Paperback


De legendarische serie gesprekken met wetenschappers over hun werk en over de wereld op veler verzoek nu opnieuw leverbaar. Een schitterend ongeluk werd 15 jaar geleden uitgezonden in Nederland. Niet veel later volgden de meeste staten van Amerika. Wim Kayzer ontmoette neuroloog en psychiater Oliver Sacks, zoöloog en paleontoloog Stephen Jay Gould, wetenschaps filosoof Stephen Toulmin, filosoof Daniel C. Dennett, biochemicus en celbioloog Rupert Sheldrake en natuurkundige Freeman Dyson. Na die gesprekken kwamen de zes bijeen voor een ontmoeting die een dag zou duren. `Ieder van ons is door die dag veranderd, zou Oliver Sacks later schrijven. Bij de VPRO stond de telefoon wekenlang roodgloeiend terwijl de serie werd vertoond. In de Verenigde Staten waren de reacties zo mogelijk nog juichender. Jarenlang vroegen de kijkers om een herhaling. Dit najaar brengt de vpro een dvd-box van de serie op de markt. Tegelijkertijd verschijnt het boek, nog altijd onverminderd actueel, op veler verzoek opnieuw. Hoeveel er ook veranderde, de belangrijkste vragen op het gebied van de evolutietheorie, kunstmatige intelligentie, filosofie, fysica en psychiatrie zijn gebleven. Een schitterend ongeluk is een opmerkelijk tijdloos boek, dat uitnodigt tot nadenken, nadenken en nog eens nadenken.
Prijs
€ 24,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025407254
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 55,05
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Kayzer
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 7,00
Nieuw (1)
€ 27,50
Tweedehands (1)
€ 9,80
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 44,90