> > > > > microencapsulated-probiotics-in-ice-cream-extrusion-technique

Natesan Karthikeyan - Microencapsulated Probiotics In Ice Cream (extrusion Technique)

Het boek Microencapsulated Probiotics In Ice Cream (extrusion Technique) van de auteur Natesan Karthikeyan is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Microencapsulated Probiotics In Ice Cream (extrusion Technique)" is nieuw te koop vanaf € 39,90 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 39,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Microencapsulated Probiotics In Ice Cream (extrusion Technique)

Type: Paperback
ISBN: 9786203462531
Levertijd: 14

Aanbieder:
€ 39,90