> > > > > effects-of-ingredients-used-in-condensed-and-frozen-dairy-products-on-thermal-resistance-of-a-potentially-pathogenic-staphylococci

Ranjit S Kadan - Effects Of Ingredients Used In Condensed And Frozen Dairy Products On Thermal Resistance Of A Potentially Pathogenic Staphylococci

Het boek Effects Of Ingredients Used In Condensed And Frozen Dairy Products On Thermal Resistance Of A Potentially Pathogenic Staphylococci van de auteur Ranjit S Kadan is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Effects Of Ingredients Used In Condensed And Frozen Dairy Products On Thermal Resistance Of A Potentially Pathogenic Staphylococci" is nieuw te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 15,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden