> > > > > koken-wetenschap

Christine Keil - Koken = Wetenschap

Het boek Koken = Wetenschap van de auteur Christine Keil is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Koken = Wetenschap" is tweedehands te koop vanaf € 15,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 15,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789002229824
   
Soort boek
Hardcover


Zin om lekkere milkshakes te maken, en knapperige koekjes te bakken? Een echte hamburger met groentesticks te bereiden of een overheerlijke schotel uit de oven te toveren? Met dit boek kook je het allemaal en nog veel meer!<br />Maar waarom doe je best geen kiwi's in je milkshake? En hoe komt het dat je knapperige koekjes na een tijdje zacht worden, maar brood al na een paar dagen hard is? Hoe onderscheid je zout en suiker zonder te proeven en waarom stoppen veel mensen rijstkorrels in hun zoutvat? Je ontdekt het zo tijdens je keukenavonturen.<br />Want koken, dat is ook een beetje wetenschap!
Prijs
€ 15,99
Bekijk boek