> > > > > sous-vide

Thomas K Keller - Sous Vide

Het boek Sous Vide van de auteur Thomas K Keller is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Sous Vide" is nieuw te koop vanaf € 53,49 bij Bol.com. "Sous Vide" is tweedehands te koop vanaf € 37,35 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 53,49 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 37,35 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Sous Vide ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Sous Vide
Sous-vide
Sous Vide

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Sous Vide

Type: Paperback
ISBN: 9789045212364
Levertijd: 6

Aanbieder:
€ 53,49
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789045202853
   
Soort boek
Hardcover


Sous vide; een nieuwe manier van koken Koken is voor de meeste enthousiaste (thuis-)koks een intuïtief en creatief proces, daar lijkt een op de wetenschap gebaseerde techniek als sous-vide koken niet in te passen. Maar sous-vide koken betekent niet dat je niet meer lekker in de pannen kunt roeren, integendeel, het is een goede aanvullende techniek om een perfect resultaat te krijgen. Het wordt tenslotte niet voor niets al tientallen jaren gebruikt door sterrenchefs als Ferran Adrià, Thomas Keller, Grant Achatz en Heston Blumenthal en is nu bereikbaar geworden voor de thuiskok. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze wijze mals en culinair aantrekkelijk! Voordelen van sous-vide koken Betrouwbaar Een constante lage temperatuur zorgt voor zeer gelijkmatig gaar worden van het voedsel en maakt het vrijwel onmogelijk het te doen mislukken. Voedzaam en vol smaak De luchtdichte zak houdt de voedings- en smaakstoffen vast die anders zouden verdampen of in het kookvocht verloren zouden gaan. Verbeterde textuur Door hoge temperaturen en blootstelling aan zuurstof te vermijden houdt sous-vide bereiden het voedsel meer intact; vlees wordt perfect van buiten tot binnen medium-rare, groenten krijgen een intensere kleur en kip wordt heerlijk sappig.
Prijs
€ 37,35
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Thomas K Keller
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Under Pressure

ISBN: 9781579653514


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 49,57
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 49,30
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 13,50
Tweedehands (0)