> > > > > 2003-profielen-van-succes

Kleingeld - Geheimen Van Succes

Het boek Geheimen Van Succes van de auteur Kleingeld is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Geheimen Van Succes" is tweedehands te koop vanaf € 9,20 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 9,20 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789080820814
   
Soort boek
Hardcover


<h3><strong>Wilt u uw zakelijke succes vergroten? Lees dan dit boek!</strong></h3> Voor geen enkele ondernemer is de weg naar succes gelijk. Succes is van teveel factoren afhankelijk zoals de in dit boek geprofileerde ondernemers u duidelijk zullen maken. <br /><br />In dit boek komen 24 ondernemers aan het woord, die een tipje van de successluier voor u oplichten. Het gaat om mannen en vrouwen, uit verschillende bedrijfstakken, die bewezen hebben dat hun onderneningen geen eendagsvliegen zijn en tot de besten in hun vak gerekend mogen worden. Diverse ondernemers wonnen prijzen voor het introduceren van nieuwe producten/diensten of kregen individuele onderscheidingen als zakenman en zakenvrouw van het jaar. In dit boek vertellen zij hun verhaal en geven u 1001 tips op meer dan 30 verschillende gebieden. U leest: <br /> <ul> <li>hoe zij begonnen; met welke achtergrond en kapitaal;</li> <li>welke verklaring zij voor hun succes hebben;</li> <li>via welke formule multimiljonairs werken;</li> <li>welke fouten zij hebben gemaakt en de lessen, die zij daaruit hebben getrokken;</li> <li>welke nieuwe ideeën zij hebben opgedaan;</li> <li>een aantal zeer leerzame anekdotes, die hun succes illustreren; </li> <li>welke boeken zij als inspiratiebron aanbevelen;</li> <li>welke websites ze regelmatig bezoeken. </li> </ul> <br />De tips zijn vooral praktisch en kunnen direct binnen uw bedrijf toegepast worden.
Prijs
€ 9,20
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789080820814
   
Soort boek
Hardcover


1001 tips van ondernemers voor ondernemers
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Kleingeld
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,95
Klant Aan De Lijn

ISBN: 9789024649617


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 12,50
Baas De Baas

ISBN: 9789024600427


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 9,98