> > > > > tekstuitgave-ruimtelijk-bestuursrecht-20191

Wolters Kluwer Nederland B.V. - Tekstuitgave Ruimtelijk Bestuursrecht 2019/1

Het boek Tekstuitgave Ruimtelijk Bestuursrecht 2019/1 van de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V. is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Tekstuitgave Ruimtelijk Bestuursrecht 2019/1" is tweedehands te koop vanaf € 72,25 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 72,25 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013152401
   
Soort boek
Paperback


Bent u werkzaam op het gebied van ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en omgevingsbeleid? Deze uitgave bevat een compleet en geordend overzicht van alle relevante wetten en uitvoeringsregelingen waar u gedurende de werkdag mee te maken krijgt. Van regelgeving over ruimtelijke ordening tot aan monumenten. Bijgewerkt tot en met 1 februari 2019. Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht 2019-1 zet voor u alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van het ruimtelijk bestuursrecht uiteen. Houdt u zich op professioneel vlak bezig met ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en omgevingsbeleid? Dan mag deze uitgave niet in uw verzameling ontbreken. In deze handzame bundel staat uw werkproces centraal. Daarom vindt u hierin niet alleen wet- en regelgeving over ruimtelijke ordening, omgevingsrecht, milieubeheer en geluidshinder, maar ook over aangrenzende onderwerpen als gebiedsontwikkeling, bouwen, milieu en monumenten. Alle belangrijke wetten komen in deze allesomvattende bundel aan bod: van de Wet ruimtelijke ordening, Woningwet en de Crisis- en herstelwet tot aan relevante delen van de Algemene wet bestuursrecht. Alles op structurele en overzichtelijke wijze geordend. Alle bepalingen zijn bijgewerkt tot en met 1 februari 2019. Bovendien helpen de inhoudsopgave en het trefwoordenregister u efficiënt te vinden wat u zoekt. Zo gaat er gedurende de werkdag niet onnodig veel tijd verloren aan zoekwerk. Het overzicht sluit niet alleen naadloos aan op het werkveld, ook voor studenten is deze zeer geschikt.
Prijs
€ 72,25
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Wolters Kluwer Nederland B.V.
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,25
Nieuw (3)
vanaf € 81,50
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 384,95
Tweedehands (1)
€ 36,45