ISBN: 9781472900265
Bekijk boek
Het boek Puur India van de auteur Atul Kochhar is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Puur India" is tweedehands te koop vanaf € 11,49 bij Bol.com.
We hebben Puur India ook gevonden geschreven door andere auteurs:
![]() |
Puur India |
![]() |
Puur India |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789085310013
Soort boek
Bindwijze overig <p>De nieuwe smaken van de moderne Indiase keuken<br />Puur India is een handleiding om regelmatig thuis Indiaas te koken. De recepten komen uit alle <br />delen van India, van de rijke Mogol-keuken in het noorden met veel vleesgerechten tot de <br />vegetarische keuken in Tamil Nadu; van de curry's op basis van kokosmelk in Goa en Kerala tot <br />de vurige visgerechten van Bengalen en Assam.<br />De recepten zijn gebaseerd op gerechten zoals ze in India thuis worden bereid, op streetfood-<br />gerechten, en op de menu's van verschillende Indiase restaurants. De bereiding is eenvoudig en <br />duidelijk beschreven. Om de thuiskok te helpen bij het samenstellen van een volledige maaltijd <br />heeft Atul een aantal menu's gemaakt en geeft hij algemene richtlijnen voor goede combinaties <br />van gerechten.<br />Atul Kochhar werd geboren in Jamshedpur in oost-India. Hij begon zijn carri?re in het <br />exclusieve Oberoi Hotel in New Delhi, waarna hij in 1994 naar Londen vertrok. Hij werkte <br />zichzelf op tot een van de chef-koks in Engeland die door de critici het meest worden bejubeld. <br />Voor zijn werk als chef-kok in het Tamarind kreeg hij een Michelin-ster, waarmee hij de tweede <br />Indiase chef ter wereld werd met deze onderscheiding. <br />Atul heeft nu een eigen restaurant, Benares op Berkeley Square in Mayfair. </p>
|
Prijs
€ 11,49 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789059560703
Soort boek
Hardcover De nieuwe smaken van de moderne Indiase keuken<br />Puur India is een handleiding om regelmatig thuis Indiaas te koken. De recepten komen uit alle <br />delen van India, van de rijke Mogol-keuken in het noorden met veel vleesgerechten tot de <br />vegetarische keuken in Tamil Nadu; van de curry's op basis van kokosmelk in Goa en Kerala tot <br />de vurige visgerechten van Bengalen en Assam.<br />De recepten zijn gebaseerd op gerechten zoals ze in India thuis worden bereid, op streetfood-<br />gerechten, en op de menu's van verschillende Indiase restaurants. De bereiding is eenvoudig en <br />duidelijk beschreven. Om de thuiskok te helpen bij het samenstellen van een volledige maaltijd <br />heeft Atul een aantal menu's gemaakt en geeft hij algemene richtlijnen voor goede combinaties <br />van gerechten.<br />Atul Kochhar werd geboren in Jamshedpur in oost-India. Hij begon zijn carrière in het <br />exclusieve Oberoi Hotel in New Delhi, waarna hij in 1994 naar Londen vertrok. Hij werkte <br />zichzelf op tot een van de chef-koks in Engeland die door de critici het meest worden bejubeld. <br />Voor zijn werk als chef-kok in het Tamarind kreeg hij een Michelin-ster, waarmee hij de tweede <br />Indiase chef ter wereld werd met deze onderscheiding. <br />Atul heeft nu een eigen restaurant, Benares op Berkeley Square in Mayfair. <br />
|
Prijs
€ 16,98 |
Bekijk boek |