> > > > > vlinder

Bart Koene - Vlinder

Het boek Vlinder van de auteur Bart Koene is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Vlinder" is tweedehands te koop vanaf € 9,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Vlinder ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Vlinder
Vlinder
Vlinder

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789064812545
   
Soort boek
Paperback


In de roman Vlinder laat Bart Koene de levens van zijn personages door ongenschijnlijke toevalligheden met elkaar verweven raken. In een vlotte en beeldende stijl verhaalt hij over Gina Frada, die waakt aan het ziekbed van haar moeder en over Henri Lombarde, die na dertig jaar twijfelt aan zijn huwelijk. Over Jim, die de werkelijkheid met zijn schilderijen tracht te verbloemen en over Sannia, die in de ogen van haar dochter het verleden leest. Over Isabella, die verwacht dat het ooit beter zal gaan en over meneer Frada, die weet dat het niet meer goed zal komen. Over Milo, die zonder vrees de bergen intrekt en over Hanna, die steeds verder in zichzelf keert. In Vlinder begint de ene geschiedenis waar de andere eindigt. De lezer wordt een blik gegund op tal van petitees histoires en ontdekt zo het verhaal van liefde en dood, vertwijfeling en hoop, maar ook dat van stooflappen en wodka.<br /><br />Als lezer zou je in dit boek willen kruipen. Overtuigend en vaak ook humoristisch. Schitterend boek... lees je in een adem uit.
Prijs
€ 9,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bart Koene
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,45