> > > > Bas Kock

Auteur Bas KockBas Kock
Over Bas Kock
Schrijven en de hang naar avontuur vormen de rode draad in het bewogen leven van Bas Kock (1974). Zijn eerste fantasyverhaal schreef hij op 15-jarige leeftijd voor zijn moeder, die hem prompt aanraadde zijn geluk in de journalistiek te beproeven. Daar bleef zijn schrijftalent niet onopgemerkt. In 2002 won hij Het Gouden Pennetje, met een literaire reconstructie van de beroemde Koffermoord.

Als journalist reisde Bas naar oorlogsgebieden in Bosnië en Irak, in een oude Volkswagen reed hij van Californië naar Panama en in een Toyota van Breda naar Kaapstad. Tussen die reizen door toerde hij met een rockband langs popzalen, doceerde hij aan de Koninklijke Militaire Academie en studeerde hij op 38-jarige leeftijd cum laude af aan de Universiteit van Tilburg.

Als Bas niet schrijft of op reis is, werkt hij op een braakliggend industrieterrein in het zuiden van het land in zijn schrijfhok annex kantoor dat hij zelf gemaakt heeft van restmateriaal. En als hij daar niet te vinden is, zwerft hij met zijn gitzwarte herder Wolf door de Brabantse en Vlaamse bossen.

In april 2016 verscheen bij Celtica Publishing zijn debuutroman Nachtval, het eerste deel van de dark fantasy trilogie Emperium.

Wil je meer weten? Surf dan naar de website van Bas Kock of like zijn Facebookpagina.
Bron: http://www.celtica-publishing.nl/page/bas-kock/celticapublishing#navigation
Bas Kock heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Bas Kock heeft een Youtube kanaal! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Bas Kock heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Bas Kock heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 1 boek gevonden van de auteur Bas Kock


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Bas Kock.
Het enige gevonden boek is Emperium 1 - Nachtval.

Tweedehands (1)
€ 34,00