> > > > > de-japanse-keuken

Kiyoko Konishi - De Japanse Keuken

Het boek De Japanse Keuken van de auteur Kiyoko Konishi is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "De Japanse Keuken" is tweedehands te koop vanaf € 7,25 bij www.stormybooks.nl.

Tweedehands (3) vanaf € 7,25 bij www.stormybooks.nl Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben De Japanse Keuken ook gevonden geschreven door andere auteurs:

De Japanse Keuken
De Japanse Keuken
De Japanse Keuken

Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9027490333
   
Soort boek
Hardcover


Conditie matig [wit van kaft deels verkleurd; op pagina 99/100 is een plaatje van een vis uitgeknipt!]Aantal pagina`s128Uitgavejaar1986Uitgegeven doorUitgeverij Het SpectrumKafthardcover Stofomslagn.v.t.ISBN9027490333Code [intern]LOT/NUMA Beschrijving boekAanvulling conditie: de verkleuring van het wit van de kaft is in werkelijkheid wat lichter dan op bijgaande afbeelding. De afbeelding van de vis die ontbreekt is jammer, echter alle recepten zijn intact en de binding van het boek is goed. Geen aantekeningen in het boek.Oorspronkelijke titel: Japanese Cooking for Health & Fitness.Subtitel: Licht, verfijnd, gezond.De Japanse keuken is in hoog tempo op weg naar een brede internationale belangstelling. In tal van westerse landen heeft men namelijk ontdekt hoe smakelijk, verfijnd, licht verteerbaar én gezond Japans voedsel is. Bovendien is het uitstekend voor de lijn, omdat in de Japanse keuken weinig vet wordt gebruikt. Ook zout - een van de andere gezondheidsbedreigers - wordt spaarzaam toegevoegd.Eveneens karakteristiek voor Japanse gerechten is de korte verhittingstijd, waardoor waardevolle vitaminen en mineralen niet worden ‘doodgekookt’ en de verse ingrediënten hun natuurlijke smaak en kleur behouden. Voeg daarbij de prachtige, fantasievolle presentatie waarin de Japanners meesters en meesteressen zijn en u hebt een keuken die in alle opzichten voldoet aan de hoogste eisen van smakelijkheid, gezondheid en esthetiek.Het zal daarom een puur genoegen zijn de gerechten in dit kookboek te bereiden en uzelf zo tot de mede-ontdekkers te kunnen rekenen van een keuken die volledig appelleert aan de modernste opvattingen op het gebied van de gezonde en verfijnde gastronomie.
Prijs
€ 7,25
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789027468963
   
Soort boek
Paperback


In dit kookboek vindt u een kleur aan authentieke Japanse recepten. Karakteristiek voor de gerechten is de korte verhittingstijd, waardoor waardevolle vitaminen en mineralen niet verloren gaan en de diverse ingrediënten hun natuurlijke smaak en kleur behouden. Voeg daarbij de prachtige fantasievolle presentatie waarin de Japanners uitblinken en u hebt een keuken die in alle opzichten voldoet aan de hoogste eisen van smakelijkheid, gezondheid en presentatie.
Prijs
€ 8,45
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789027490339
   
Soort boek
Hardcover


In dit kookboek vindt u een kleur aan authentieke Japanse recepten. Karakteristiek voor de gerechten is de korte verhittingstijd, waardoor waardevolle vitaminen en mineralen niet verloren gaan en de diverse ingrediënten hun natuurlijke smaak en kleur behouden. Voeg daarbij de prachtige fantasievolle presentatie waarin de Japanners uitblinken en u hebt een keuken die in alle opzichten voldoet aan de hoogste eisen van smakelijkheid, gezondheid en presentatie.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek