> > > > > recht-voor-de-zorg-en-welzijnsprofessional-20082009

Verhagevan Kooten - Recht Voor De Zorg- En Welzijnsprofessional 2008-2009

Het boek Recht Voor De Zorg- En Welzijnsprofessional 2008-2009 van de auteur Verhagevan Kooten is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Recht Voor De Zorg- En Welzijnsprofessional 2008-2009" is tweedehands te koop vanaf € 31,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 31,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789012125086
   
Soort boek
Paperback


Dit boek bevat een schat aan theorie, casuïstiek en rechtsregels. Hiermee beschikt u over de noodzakelijke materie om zich te bekwamen voor de zorg- en welzijnspraktijk. Leidraad voor deze uitgave zijn de landelijke opleidingskwalificaties voor de opleidingen MWD/SPH (Social Work) en HBO-V. Vooral de kwalificaties waar juridische elementen een rol spelen, zijn hierin bepalend geweest. Het boek bestaat uit vijf delen. Deze zijn zowel afzonderlijk als in samenhang te gebruiken. Ieder deel is voorzien van een uitgebreide inhoudsopgave. Deel 1 bevat de basisstructuur van het recht en de 'methodiek van casus oplossen'. Deel 2 gaat in op de theorie, casuïstiek en rechtsregels geordend naar de levensfase van cliënten/patiënten: de (on)geborene, het kind/de jongere, de volwassene, de zelfstandig wonende oudere, de stervende en de overledene. Deel 3 behandelt de cliënten/patiënten van een bepaalde doelgroep: de gedwongen geholpen cliënt/patiënt, de gedwongen opgenomen patiënt, de gehandicapte, de delinquent en de vreemdeling. Deel 4 gaat in op de professional werkend in een zorg- en welzijnsinstelling en deel 5 op de professional functionerend in de cirkel van cliënt, instelling, samenleving en overheid. Bij deel 2 en 3 is in ieder hoofdstuk een overzicht van geraadpleegde rechtsbronnen en verwijzingen naar andere delen in het boek te vinden. In de hoofdstukken wordt steeds naar rechtsregels verwezen. Om het boek nog toegankelijker te maken is achterin een overzicht van literatuur, en (internet)adressen opgenomen. Ook een uitgebreid trefwoordenregister ontbreekt niet. U kunt zowel met voorgeschreven studieopdrachten als met eigen leervragen tot verdieping van de materie komen. Met dit boek zijn mensen met diverse leerstijlen in staat om tot een beginnend beroepsbeoefenaar uit te groeien. Ook voor de professional blijft deze uitgave een belangrijk en verantwoord naslagwerk.
Prijs
€ 31,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Verhagevan Kooten
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 34,95
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 29,95
Tweedehands (0)