> > > > > collegebundel-20172018

Henk R.B.M. Kummeling - Collegebundel 2017-2018

Het boek Collegebundel 2017-2018 van de auteur Henk R.B.M. Kummeling is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Collegebundel 2017-2018" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013140897
   
Soort boek
Hardcover


De Collegebundel Limited Edition bestaat uit twee compacte delen: Privaatrecht en Publiekrecht. Hoogleraren hebben de inhoud hiervan zorgvuldig samengesteld. Gebruikers waarderen de bundel om de inhoud en het gemak. Ze vinden hem gemakkelijk vanwege de uitgebreide deelinhoudsopgave, de verwijzingen, de trefwoorden in de marge, evenals de trefwoordenregisters bij beide delen. Collegebundel online Uiteraard zijn er ook momenten dat je de Collegebundel graag online wilt raadplegen. Je gebruikt daarvoor Navigator, de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals. De geavanceerde zoekfunctie brengt je snel naar het antwoord op je vraag. (Wet)teksten kopieer je simpelweg in je eigen documenten, wel zo handig.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013140880
   
Soort boek
Paperback


De Collegebundel bestaat uit twee compacte delen: Privaatrecht en Publiekrecht. Hoogleraren hebben de inhoud hiervan zorgvuldig samengesteld. Gebruikers waarderen de bundel om de inhoud en het gemak. Ze vinden hem gemakkelijk vanwege de uitgebreide deelinhoudsopgave, de verwijzingen, de trefwoorden in de marge, evenals de trefwoordenregisters bij beide delen. Niet voor niets is de Collegebundel de meest geliefde en meest gebruikte wettenbundel. Collegebundel online Uiteraard zijn er ook momenten dat je de Collegebundel graag online wilt raadplegen. Je gebruikt daarvoor Navigator, de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals. De geavanceerde zoekfunctie brengt je snel naar het antwoord op je vraag. (Wet)teksten kopieer je simpelweg in je eigen documenten, wel zo handig.
Prijs
€ 12,80
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Henk R.B.M. Kummeling
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,00
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 32,00
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,95