> > > > > collegebundel-20182019

Henk R.B.M. Kummeling - Collegebundel 2018-2019

Het boek Collegebundel 2018-2019 van de auteur Henk R.B.M. Kummeling is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Collegebundel 2018-2019" is tweedehands te koop vanaf € 10,35 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,35 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013147520
   
Soort boek
Paperback


De meest gekozen wettenbundel Slimme indeling (niet onnodig sjouwen met beide delen!) Toegang tot online informatieportal Navigator Deze wettenbundel bevat zorgvuldig geselecteerde wetgeving, die je als student tijdens je studie veel nodig hebt, maar ook als professional in de dagelijkse praktijk. Hoogleraren hebben de inhoud van de Collegebundel zorgvuldig samengesteld. Gebruikers waarderen de bundel om de inhoud en het gemak. Ze vinden hem gemakkelijk vanwege de uitgebreide inhoudsopgave, verwijzingen, trefwoorden in de marge, evenals de trefwoordenregisters in beide delen. De Collegebundel online Je kunt jouw wettenbundel altijd en overal raadplegen. Je gebruikt daarvoor Navigator, de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals. De inhoud is exact hetzelfde als die van de bundels. De geavanceerde zoekfunctie brengt je snel naar het antwoord op je vraag. (Wet)teksten kopieer je simpelweg in je eigen documenten, wel zo handig. Goud in handen De voordelen van de Collegebundel op een rij: hoogleraren tekenen voor de inhoud online te raadplegen op laptop, tablet en smartphone via Navigator gemakkelijk in gebruik meerdere zoekingangen: via de inhoudsopgave, de registers of de geavanceerde online zoekfunctie
Prijs
€ 10,35
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Henk R.B.M. Kummeling
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,00
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 32,00
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,95