ISBN: 9789058563200
Bekijk boek
Het boek Het Beste Uit De Zee / 3 van de auteur Walter Lanckmans is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Het Beste Uit De Zee / 3" is tweedehands te koop vanaf € 11,00 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789058562746
Soort boek
Hardcover Het beste uit de zee is het eerste deel uit de reeks Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie. Het is een vervolg op de reeks Eenvoudige gastronomie waarin Basistechnieken en Koude Kunstjes verschenen en legt de culinaire lat alweer een trapje hoger. 24 technieken worden haarfijn uit de doeken gedaan en in evenveel heerlijke gerechten gegoten. Het reinigen en fileren van verschillende soorten vis, openen van oesters, garen in papillot, bereiden in zeekorst? alle knepen van het vak komen uitgebreid aan bod. Dit boekdeel wordt doorspekt met productinformatie over vis, schaal- en schelpdieren, maar ook andere ingredi?nten die de gerechten kruiden of textuur geven worden toegelicht. Voor elke foodie en gastronoom een schat aan interessante informatie, opnieuw schitterend in beeld gebracht door fotograaf Bart Van Leuven.
|
Prijs
€ 11,00 |
Bekijk boek |