Het boek Kooktechnieken van de auteur Claudia Lenz is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Kooktechnieken" is tweedehands te koop vanaf € 57,25 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789044739275
Soort boek
Paperback Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd <br />In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingredi?nten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken. <br />Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst! <br />
|
Prijs
€ 57,25 |
Bekijk boek |