Het boek St?phane Leroux. Pralin? van de auteur Stephane Leroux is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "St?phane Leroux. Pralin?" is tweedehands te koop vanaf € 130,00 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9782873868031
Soort boek
Hardcover Pralin?, het handboek voor professionals In dit nieuwe boek eert St?phane Leroux, Meilleur Ouvrier de France P?tissier, een gastronomisch erfgoed van Franse origine, pralin?, een van de nobelste ingredi?nten uit de patisserie en de chocolaterie. Door zijn uitgebreide palet smaken en texturen voedt pralin? de creativiteit van banketbakkers, chocolatiers en confiseurs, en dankzij de aanwezigheid van noten is het nog goed voor de gezondheid ook. Na een historisch overzicht van de pralin? en uitleg over hoe hij gemaakt wordt, herwerkt St?phane Leroux de basisrecepten van verschillende soorten pralin? (met amandelen, hazelnoten, lichte, donkere, met sesamzaadjes, met pijnboompitten, okkernoten enz.) en gebruikt hij pralin? in taarten en cakes, nagerechten, chocolade en confiserie, snacks en repen, petitfours... Afronden doet hij met de basisversieringen die ook worden ge?llustreerd. Dankzij de prachtige foto's van Romy Tembuyser slaagt St?phane Leroux erin zijn passie doorheen dit boek uit te dragen en ons in vervoering te brengen.
|
Prijs
€ 130,00 |
Bekijk boek |