ISBN: 9789055015542
Bekijk boek
Het boek Winters Warm Eten van de auteur Lichansky is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Winters Warm Eten" is tweedehands te koop vanaf € 8,45 bij Bol.com.
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789055014453
Soort boek
Paperback Suddervlees, stevige soep en stampot zijn de oudsher gerechten waarmee wij in Nederland de koude, donkere wintermaanden overbruggen. De traditionele Hollandse winterpot die velen van ons leerden maken dankzij hun moeder of grootmoeder, krijgt de laatste jaren vaak een verrassende wending door het gebruik van nieuwe ingrediënten en smaakmakers. In streken waar de winter zeer lang kan duren zoals in Scandinavië en in het hooggebergte van Zwitserland en natuurlijk in Rusland wordt heel anders gekookt dan in gebieden waar de winters milder zijn, zoals de Elzas. En wat niet iedereen zich realiseert: ook in bijvoorbeeld Turkije en in gebieden te zuiden van de evenaar komen zeer koude winters voor. Kortom: de variëteit in winterse gerechten is onbekend. Die variëteit vindt u dan ook terug in Winters Warm Eten, waarin Ray Lichansky vleesgerechten uit de hele wereld verzamelde.<br /><br />In Winters arm Eten vindt u recepten voor Hollandse erwtensoep en voor Franse linzensoep, voor sucadelapjes en vor Irish stew, voor Coq au vin en voor Hutspot met klapstuk. In deze gerechten speelt vlees een belangrijke rol. Daarnaast is er een apart hoofdstuk gewijd aan feestrecepten voor de decemermaand.<br /><br />Raya Linchansky bewijst met Winters Warm Eten opnieuw dat u de heerlijkste gerechten kunt maken met behulp van de makkelijkste recepten.
|
Prijs
€ 8,45 |
Bekijk boek |