> > > > > 1001-fotos

Paul E Lowe - 1001 Foto's

Het boek 1001 Foto's van de auteur Paul E Lowe is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "1001 Foto's" is tweedehands te koop vanaf € 40,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 40,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789089988966
   
Soort boek
Hardcover


1001 foto’s die je gezien moet hebben! is een spannende rondleiding door de enerverende geschiedenis van de fotografie. Of het nu gaat om kunst en mode, mens en samenleving, oorlog en vrede, of natuur en wetenschap: alle beelden in dit schitterende boek zijn opmerkelijk en voorzien van boeiende teksten. Sommige foto’s zijn welbekend, andere nieuw, maar allemaal hebben ze het vermogen ons te ontroeren, te schokken of ons mensbeeld bij te stellen. De foto’s zijn in chronologische volgorde naar het jaar van opname afgedrukt. Dit leidt in sommige gevallen tot verrassende en fascinerende aanvullingen of tegenstellingen. De tekst geeft informatie over het creatieve proces achter het betreffende beeld en de visuele, esthetische en historische betekenis. Waarom is deze foto gemaakt? Is het een geënsceneerde foto? Wat was het oogmerk? Wat was de reactie van het publiek? Roger Fenton, William Eggleston, Henry Fox Talbot, Nick Knight, Henri Cartier-Bresson en Dorothea Lange verrichtten net als alle andere fotografen in dit boek briljant en inspirerend pionierswerk achter de camera. Dankzij hen kon de fotografie zich ontwikkelen tot een kunstvorm die ons allen aanspreekt. Dat maakt 1001 foto’s die je gezien moet hebben! tot een verrassend, vermakelijk en verrijkend kijk- en leesboek voor iedereen die van foto’s houdt.
Prijs
€ 40,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Paul E Lowe
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (3)
vanaf € 88,99
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 37,99
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 30,99
Tweedehands (0)