> > > > > guidelines-for-sensory-analysis-in-food-product-development-and-quality-control

J. Lyon - Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control

Het boek Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control van de auteur J. Lyon is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control" is nieuw te koop vanaf € 79,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 79,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control

Type: Hardcover
ISBN: 9780412429507
Levertijd: 19

Aanbieder:
€ 79,99


Andere populaire boeken van J. Lyon
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (3)
vanaf € 23,99
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 14,99
Tweedehands (0)
Capitalization

ISBN: 9781017308013


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 27,99
Tweedehands (0)