> > > > > guidelines-for-sensory-analysis-in-food-product-development-and-quality-control

J. Lyon - Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control

Het boek Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control van de auteur J. Lyon is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control" is nieuw te koop vanaf € 149,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 149,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control
Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Guidelines For Sensory Analysis In Food Product Development And Quality Control

Type: Hardcover
ISBN: 9780412429507
Levertijd: 21

Aanbieder:
€ 149,99


Andere populaire boeken van J. Lyon
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (4)
vanaf € 21,46
Tweedehands (0)
Nieuw (4)
vanaf € 15,91
Tweedehands (0)
An Assyrian Manual

ISBN: 9780341900849


Bekijk boek

Nieuw (3)
vanaf € 26,99
Tweedehands (0)