ISBN: 9789038805955
Bekijk boek
Het boek Bakken Met Kennis van de auteur Eke Marien is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Bakken Met Kennis" is tweedehands te koop vanaf € 62,80 bij Bol.com.
|
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789045211183
Soort boek
Hardcover <b>Eke Mari?n leert ons 'het waarom' van het bakproces, op dezelfde manier waarop hij on 'het waarom' van het koken leerde in Cook & Chemist Bakken met kennis is d? gids om de juiste technieken voor het bakken van koek, gebak, taart en brood onder de knie te krijgen en om achter 'het waarom' van deze technieken te komen.</b> Waarom is mijn cake droog? Waarom is het ene koekje hard en het andere smeu?g en zacht? Of waarom wil mijn meringue maar niet mooi stijf worden? Met Bakken met kennis leer je hoe je jouw bakresultaten kunt perfectioneren. Eke Mari?n geeft in dit boek praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt en de theorie om te begrijpen waarom je het zo moet doen. De functies van The big five - bloem, eieren, water, vocht en vet - worden uitgebreid behandeld. Door met deze ingredi?nten te leren experimenteren, lukken je baksels beter en krijg je bovendien meer grip op bakken zonder gluten, zonder geraffineerde suiker, zonder verzadigd vet of dierlijke producten. Maar Bakken met kennis is vooral een lekker bakboek. De hoofdstukken Koekjes, Cake, Taart, Gebakken lucht, Hartige taart en Brood bevatten ruim 80 recepten, zodat je zelf met al die kennis aan de slag kunt gaan.
|
Prijs
€ 62,80 |
Bekijk boek |