> > > > > over-eten-en-koken

Harold Mcgee - Over Eten En Koken

Het boek Over Eten En Koken van de auteur Harold Mcgee is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Over Eten En Koken" is nieuw te koop vanaf € 50,99 bij Bol.com. "Over Eten En Koken" is tweedehands te koop vanaf € 22,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 50,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 22,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Over Eten En Koken

Type: Hardcover
ISBN: 9789046813935
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 50,99
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789035110878
   
Soort boek
Paperback


In OVER ETEN EN KOKEN wordt diep ingegaan op de geschiedenis, de presentatie en alles wat zich afspeelt tijdens de bereiding, koeling, bewaring en bewerking van voedsel. Ruimschoots overgoten met een saus van historische wetenswaardigheden en anekdotes, behandelt het boek alle belangrijke voedselcategorieën, van vlees en aardappelen tot béarnaisesaus en champagne. In een begrijpelijke stijl wordt een wetenschappelijk inzicht gegeven in wonderbaarlijke zaken: waarom slagroom wel en melk niet kan worden stijfgeklopt, wat wit vlees wit maakt, of aanbraden de smaakstoffen werkelijk in het voedsel insluit, het onderscheid van verse en belegen eieren, waarom fruit wel en groente niet rijpt tijdens het bewaren, het redden van een saus, wat hop wel en niet kan doen in de keuken en wat er gebeurt bij het kneden van deeg. Een hoofdstuk over voedingswaarden scheidt onverbiddelijk zin en onzin van allerhande vuistregeltjes en bakerpraatjes in heden en verleden. Opgenomen zijn ook hoofdstukken over voedseltoevoegingen, smaak en reuk, de principes van de verschillende kookmethoden, en de weg die het voedsel in ons lichaam aflegt. Dit standaardwerk is verrijkt met meer dan 200 illustraties, waaronder unieke foto's gemaakt met behulp van de elektronenmicroscoop. OVER ETEN EN KOKEN is een stimulerend en fascinerend boek voor iedereen die zich ooit met koken en proeven heeft beziggehouden, en geeft een antwoord op de vele vragen die opduiken in iedere keuken.
Prijs
€ 22,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789035126879
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 56,10
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Harold Mcgee
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nose Dive

ISBN: 9780340963227


Bekijk boek

Nieuw (4)
vanaf € 17,99
Tweedehands (0)
On Food & Cooking

ISBN: 9780684800011


Bekijk boek

Nieuw (3)
vanaf € 38,99
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 45,29
Tweedehands (0)