> > > > Andre Meiresonne

Auteur Andre MeiresonneAndre Meiresonne
Over Andre Meiresonne
Laat het me weten als het tegenzit. Als je er doorheen zit. Als je het niet meer weet. Laat het me weten als je producten uit de schappen verdwijnen, als je subsidie wordt ingetrokken of als je in de peilingen op nul staat.

Want als het crisis is kun je wat aan mij hebben.

Uit eigen ervaring weet ik: een crisis is naar, maar het hoeft niet erg te zijn. Je kunt er beter van worden. In een crisis wil iets tevoorschijn komen, onderaan de trap ligt een cadeau. Ik help je graag om het te vinden.

Crisis en transformatie, mijn nieuwe boek VRIJ! gaat erover.

Sinds 2001 werk ik zelfstandig als trainer, coach en adviseur en treed ook op als spreker, dagvoorzitter en gespreksleider. Ik ben verbonden aan diverse organisaties voor opleiding en ontwikkeling (de Baak Management Centrum VNO-NCW, Bout & Partners, o.m. als docent Ik en de Anderen).

Ooit ben ik opgeleid als bestuursjurist. Twintig jaar gewerkt in de communicatie, sponsoring en marketing - bij en voor grote en kleine, profit en non-profit organisaties, nationaal en internationaal, w.o. KPN en Weleda.

Regelmatig schrijf ik over maatschappelijke ontwikkelingen, politiek, bestuur en leiderschap - in dagbladen als NRC, Trouw en het Financieele Dagblad. Op mijn bloggerweblog kun je deze artikelen vinden. Ook ben ik columnist bij het Tijdschrift voor Management Development en live bij het Reuring!Café in Den Haag.

Steeds vaker word ik gevraagd als spreker. Onderwerpen zijn uitgesprokenheid, authenticiteit, plezier in je werk, het nut van crisis en transformatie als opbrengst, verandering van binnenuit, inspiratie en zingeving. Om dat goed te laten verlopen ben ik verbonden aan Speakers Academy.

De laatste jaren heb ik veel mensen geïnterviewd. Voor magazines en websites, steeds vaker met video-opnamen. Gesprekken waarin we de diepte ingaan, op zoek naar wat de ander nou echt drijft en werkelijk van belang vindt in werk en leven.

En van wat ik zoal zie en tegenkom maak ik met m’n mobieltje af en toe een kiekje.
Bron: http://www.zinboek.nl/de-schrijver
Andre Meiresonne heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Andre Meiresonne heeft een resultaten op Youtube! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Andre Meiresonne heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Andre Meiresonne heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

Helaas, er zijn geen boeken gevonden